ARNT klinkt natuurlijk als een afkorting. Maar het is niets anders dan de voornaam van jouw wielbouwer. Die naam durven we te verbinden aan onze wielen omdat we staan voor wat we maken.

Arnt jalvingh
Wielbouwer/ founder

Arnt stichtte ARNT in 2015. Sindsdien is in no-time koersend, toerend, crossend en fietsend Nederland overtuigd van de wielsets. Nu jij nog!

Arnt is jarenlang professioneel marathonschaatser geweest. Daar hoort fietsen bij. Heel veel fietsen. Dat gecombineerd met de kracht van de schaatssport was het huwelijk van standaard fabriekwielen en Arnt geen succes en al snel bouwde hij zijn eigen carbon wielen. Eerst met zogeheten open mal velgen, inmiddels met onze eigen ontwikkelde series.

Naast het schaatsen heeft Arnt alle paden van de fietswereld bewandeld. Van fietswerkplaats tot werken bij Trek Bicycles. Zodoende kent hij de weg in Taiwan goed en zo dus ook de carbon fabrikanten. In tegenstelling tot veel andere merken doet Arnt dus niet aan simpele inkoop-verkoop, maar heeft alles zijn onderbouwing door sparring met onze producent in het Verre Oosten.