ARNT CARBON WHEELS

Oosterstraat 4, 7963 AC, RUINEN

FAQ

Allicht staat het antwoord op je vraag hieronder al!

Wat bedragen de verzendkosten van een set wielen?

De verzending van je wielset is altijd gratis! We verzenden de wielen nauwkeurig verpakt middels POSTNL, inclusief een track en trace code.

Welke betaalmethonden hanteren jullie?

We accepteren PayPal, Ideal, Creditcards en bank overschrijvingen. Mocht je je wielen halen in de shop, dan kun je contant of middels pin betalen.

Wat is de levertijd?

Normaliter na bestelling leveren we je wielen binnen 7 dagen. Dit kan fluctueren door de levertijd van de naven bij de leverancier. Velgen en spaken hebben we altijd op voorraad. Alles wordt custom voor jou gemaakt.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

We geven een levenslange garantie op de constructie, ofterwijl spaakbreuk. Op de velgen en naven en aanverwanten zit de standaard fabriekgarantie van twee jaar. Uiteraard zijn crashes, ondeskundig gebruik en misbruik uitgesloten van onze garantie.

Kan ik in het hooggebergte fietsen met jullie wielen?

Het kan in theorie prima, maar we raden het af. Hooguit met de 35 mm versie. Onze remranden zijn weliswaar duurzamer dan gemiddeld, maar wanneer je geen ervaren daler bent en veel remt zul je merken dat je een velg alsnog oververhit. Ben je een prima daler dan ondervind je geen problemen. Echter de hogere velgen: rijd daar nooit mee in de bergen. In de afdaling is de wind een levensgevaarlijke vijand welke je met een hoog wiel zo het stuur uit de handen slaat.

Wat wordt er standaard bij de wielen geleverd?

Bij elke wielset, afhankelijk van mountainbike als race, worden bijgeleverd: tubeless velglint, tubeless ventielen, remblokken, snelspanners.

Welke remblokken gebruiken jullie voor de racefiets?

Standaard krijg je bij je wielset de Dura (II) pads van Koolstop meegeleverd. Deze blokken hebben we lang getest en blijken het beste te accorderen met onze velgen en remranden. Mocht je andere type blokken willen gebruiken dan zijn dat hooguit de kurken versies van Zipp of Bontrager, de carbonblokken van Shimano of Campagnolo. Gebruik in ieder geval NIET de gele gummy blokken van Swisstop, Sram of Mavic. Bij een garantieclaim op velgranden waarvan blijkt dat er een ander blok is gebruikt, vervalt je garantie.

Stuur ons een mail!
    Problemen met het formulier? Mail ons rechtstreeks: info@arntwheelworks.nl.